Despre noi

Totul pentru un viitor solid

Suntem o companie tânără, fondată cu 100% capital românesc. Am construit de la zero un serviciu unic în România, care combină sustenabilitatea și nevoia de materiale de construcție de calitate, iar cererea pentru astfel de produse crește în fiecare zi.

Misiune

Tot ce facem impactează viitorul întregii planete, așa că ne-am propus să transformăm radical industria construcțiilor din România. Vrem să fim alături de partenerii noștri care își doresc să facă o diferență, dar și de companiile care abia acum explorează noi metode de dezvoltare durabilă.

Viziune

Pentru Abko lumea construcțiilor are un ciclu de viață asemănător cu cel al naturii. Din respect pentru resursele Pământului, ne concentrăm întregul proces de producție pe reutilizarea materialelor. Practic, ne dorim să oprim risipa și poluarea excesivă prin produsele care au la bază deșeuri reciclate.

Astfel, putem folosi aceleași materii prime la infinit.

Valori

Responsabilitate. Sustenabilitate. Inovație

Tehnologia este cea care ne ajută să evoluăm constant și să avem mai multă grijă de natură. Lucrăm constant pentru a descoperi metode performante de producție și de livrare a unor produse mai bune pentru mediu.